UPSKS

NACIONALNA ASOCIJACIJA PRI EVROPSKOJ ASOCIJACIJI ZA SAVETOVANJE

Sinđelićeva 50 A 14000 Valjevo - Locirajte nas

Početna Arhiva - Prethodne vesti

četvrtak19 oktobar 2017

Promocija članova

Milica Nikolić   MILICA NIKOLIĆ

  Dr Milica Nikolic, doktor medicine, akreditovani psihološki savetnik i edukant psihoterapije, trener emocionalne pismenosti i asertivne komunikacije, Reiki terapeut. Rodena 21. 12. 1982. u Beogradu. Završila Prvu beogradsku gimnaziju, a zatim Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu. U radu sa klijentima ima integrativni pristup, s obzirom na znanje i iskustvo lekara, prakticara alternativne medicine i edukanta psihoterapije. Kontakt – milica.nikolic1982@gmail.com , https://www.facebook.com/DrMNikolic/

Marjan Tošić   MARJAN TOŠIĆ

  Marjan Tošić, psiholog i psihoterapeut, radi u Beogradu, Valjevu i online, ima Uverenje za obavljanje psihološke delatnosti od strane R.  Srbije, jedan je od osnivača UPSKS i vodi privatno psihološko savetovalište "Emocentar". Ima preko 25 godina radnog iskustva i objavio   je tri knjige iz oblasti psihoterapije. Oženjen, dvoje dece. Kontakt: 063308132 , marjantosic@gmail.com , Skype ime: marjan.tosic ,  vebsajt: www.emocentar.com

Prva evropska konferencija za psihološko savetovanje

Prva evropska konferencija za psihološko savetovanje u Srbiji, uspešno je održana i završena (20-24. maj 2015, Istraživačka stanica Petnica kod Valjeva).

"Učestvovali su najviši predstavnici Evropske asocijacije za savetovanje, na čelu sa predsednikom Šejmusom Šidijem, predavači, autori postera, voditelji radionica, i ostali učesnici, ukupno oko šezdeset i pet, iz Engleske, Irske, Nemačke, Malte, Grčke, Rusije, Ukrajine, Rumunije, Izraela, Holandije, Crne Gore, Hrvatske i Srbije.

Valjevski tim za organizaciju vodili su Marjan Tošić i Milena Maksimović, a u finišu priprema tim je imao osamnaest osoba, članova Udruženja, koleginica iz Valjeva, mladih diplomiranih psihologa iz Valjeva i Beograda i učenika Valjevske Gimnazije."

Fotografije sa Konferencije možete pogledati ovde.

Prvi Kongres UPSKS 2016

Poštovane kolege, psihoterapeuti, savetnici, koučevi, edukanti, studenti, pripadnici različitih delatnosti vezanih za psihološku pomoć i svi ostali zainteresovani, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je uspešno organizovan i održan Prvi Kongres za Psihoterapiju, Savetovanje i Koučing Srbije od 22-24.4.2016. godine u Beogradu, u organizaciji Udruženja za psihoterpiju, savetovanje i koučing Srbije. 

Tema kongresa je bila: "Razvoj ličnosti i životnih veština kroz psihoterapiju, savetovanje i koučing".

Ovaj Kongres je uspeo da okupi stručnjake iz različitih oblasti psihološke pomoći (psihoterapeute, savetnike i koučeve), različitih modaliteta i pristupa, koji su razmenjivali saznanja iz ovih delatnosti. 

Više detalja o proteklom Kongresu, Knjigu rezimea, Program i Slike možete naći ovde.

 

Održana Skupština UPSKS 2015.

UPSKS

Održana Skupština UPSKS 25. septembra 2015. Razgovarano o prošloj Evropskoj konferenciji i predloženo organizovanje Kongresa za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije.

Održana Skupština Udruženja 2014.

14. Marta 2014. Održana redovna Skupština UPSKS.

Opširnije...

Текстиль для дома, Вышивка, Фурнитура, Ткани
автоновинки